29 ledna 2007

United Flavour - Que No /videoclip/





United Flavour opravdu nezahálejí a v hektické době natáčení alba, si pro nás přichystali svůj první klip! Video bylo natočeno během koncertu v pražském Lucerna Music Baru, kde United Flavour vystupovali před německým singjayem Gentlemanem (ano správně, zde bylo natočeno celé dvd, které vyjde jako bonus pro objednávající přes internet). Zajímavostí je, jak uvidíte, že na tomto vystoupení UF vyjímečně zahráli s kytaristou a kompletní dechovou sekcí (trombon, alt a tenor sax). Z toho vyplývá, že zvuk ve klipu není pouze okopírováný ze studiové nahrávky, ale skutečně se jedná o živý záznam. Videoklip je natočen na písničku Que No, což se dá volně přeložit asi jako Kdepak (..opravdu asi:). Klip Que No byl poprvé představen v sobotní Noci s Andělem, ve kterém byla mimochodem hlavním hostem kapela Gipsy.cz, která nedávno vydala velice zajímavé cd s názvem Romano Hip Hop, ve kterém kombinuje rap, samply a gipsy music na živé nástroje. V době kdy už hip-hop nemá co nabídnout, jde o příjemné oživení, které posouvá hudbu zase o kousek dál... Ale zpátky k UF, klip se opravdu povedl a už se těším na celé dvd :) Video je volně ke stažení na domovských stránkách United Flavour.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

nejlepší kapelka

Anonymní řekl(a)...

ba že tak tak opravdu nejlepší co zatím znám. Carmen má nepřekonatelný hlas a vůbec jsou prostě super. Už před dvěma lety jsem věděla že budou hvězdy a ejhle píše se rok 2007 a je to tak a jsem moooooc ráda :o)))

Anonymní řekl(a)...

I will not agree on it. I over polite post. Especially the title-deed attracted me to read the sound story.

Anonymní řekl(a)...

Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

Anonymní řekl(a)...

Well I acquiesce in but I think the post should prepare more info then it has.

Anonymní řekl(a)...

Easily I assent to but I think the post should have more info then it has.