10 ledna 2007

Koncerty


Ve čtvrtek do Prahy zavítá britský reggae, ragga i jungle deejay Top Cat, kterého na místě podpoří německý selector Irié Steppaz. Předskakovat budou čeští The Solid Vybez s Cocomanem, po vystoupení zahraje Roccaflex Kru. To vše v Lucerna Music Baru za 150,-
Koncert je prvním předznamenáním červnového festivalu Real Beat by Jah Music, o kterém se zatím informace dostávají na povrch jen velice poskrovnu, ale tuším že budeme mile překvapeni (stačí se podívat na to logo :) ...jenom doufám že to nebude znamenat zrušení Reggae Meetu, kam bych už konečně rád jel.
Profil Top Cata

Mp3 pozvánka





V pátek nám skupina Basta Fidel představí své (už druhé) cd Plezír. Podle ukázek soudím že půjde o album v tradičním pozitivním fidelovském stylu, kde kromě ska/rocksteady/reggae soundu uslyšíme i na vliv bálkánských a arabských motivů. Support na místě obstarají Green Smatroll a Tuzexx SS, slíbeni jsou rovněž další dosud nezveřejnění hosté.
Jde o první ska akci v novém roce a rovnou se křtí nová deska! Máme se na co těšit, české ska album nevychazí přeci každý den (rok :(. Naštěstí hlasy kapel slibují, že právě takových akcí bude letos více. Novou desku totiž chystají také Fast Food, Sto Zvířat, Drunken Boomerang a The Chancers. Vlez do Rock Café vás přijde na 120,- a cena cd bude za hodně férových 120,-.
Ukázky z cd

Žádné komentáře: